skip to Main Content
Dobrodelni januar

Čeprav je hokej hiter in pogosto kar trd šport, so hokejisti znani kot srčni športniki, ki znajo stopiti skupaj. Še posebej takrat, ko je treba komu pomagati.

Letošnji januar bo zato v našem klubu dobrodelen. V preteklosti smo že pomagali otrokom z redkimi boleznimi (Fundacija Viljem Julijan), jeseni smo v sodelovanju z našim medijskim pokroviteljem Media24 – športnim dnevnikom Ekipa in radio Aktual – pomagali malemu fantku Urbanu, da bo čim prej prišel do nadomestne genske terapije.

Tudi tokrat smo se odzvali na prošnjo za pomoč, ki je prišla do nas, in odločili smo se, da bomo 10 odstotkov izkupička od prodaje vstopnic v januarju namenili v dober namen. Tokrat pomagamo mami samohranilki, ki ji je na območju Bohinja tik pred božičem pogorelo domovanje.

Z dvema šoloobveznima otrokoma so zaradi požara ostali brez strehe nad glavo in velike večin stvari. Trenutno bivajo v začasnem bivališču, ki so ga našli pri sokrajanih. Njihov dom potrebuje popolno prenovo, stroškov pa sami ne zmorejo nositi. V hiši je treba zamenjati ostrešje – pogorelo je mansardno stanovanje – in se lotiti čim hitrejše sanacije, da se škoda ne bi še povečala. In vsi si želimo, da bi se mamica z otrokoma čim prej vrnila v svoj dom.

Na Rdečem križu – Območnem združenju Radovljica so zanje odprli račun za zbiranje sredstev.

Podatki za nakazilo sredstev so:

RKS – OZ Radovljica, Gorenjska s. 25, Radovljica

TRR: 07000 0000 487321

sklic: 00  29030

namen nakazila: Požar Nomenj – Barbara

Vabljeni, da se nam pridružite in nam pomagate razširiti glas o dobrodelni akciji.

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top