skip to Main Content
Do cenejše vstopnice v predprodaji

Vse ljubiteljice in ljubitelje hokeja lepo vabimo v Halo Tivoli, kjer se v soboto, 14. septembra, ob 17.30 začenja nova sezona Alpske hokejske lige. Naši hokejisti pa s tem začenjajo boj za novo lovoriko.

Najcenejše vstopnice za naše domače tekme si lahko zagotovite z nakupom v predprodaji preko naše spletne strani https://hkolimpija.mojekarte.si/si/celotna-ponudba.html ali na vseh prodajnih mestih Moje karte po cen 7,5 oz. 5 EUR.

Cena vstopnice na www.hkolimpija.sii n prodajnih mestih Moje karte: 7,5 / 5 EUR (študentje in dijaki)

Cena vstopnice na blagajni Hale Tivoli: 9 EUR*

*popustov ni

Z novo sezono bodo vstopnice na blagajni Hale Tivoli pred tekmo na voljo po enotni ceni 9 EUR. V klubu gremo namreč v smeri digitalizacije, sledimo sodobnim trendom v športu, predvsem pa si želimo preprečiti nepotrebno gnečo na blagajni in parkirišču Hale Tivoli.

Z nakupom vstopnice v predprodaji in preko spleta se izognete čakanju v vrsti pred prodajnim okencem, brezplačno uporabljate LPP 3 ure pred in po tekmi ter se tako ognete gneči na parkirišču pred Halo Tivoli. Na vhodu pa vstopnico preprosto pokažete na svojem mobilnem telefonu.

Prepričani smo, da bo tak obisk tekem veliko bolj prijeten. Predvsem pa je tudi ekološko bolj prijazen, kar je tudi trend in prihodnost športnih prireditev.

Se vidimo v Tivoliju

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top