skip to Main Content
Delovna nedelja za naše starejše malčke

V nedeljo 19. januarja so bili na sporedu novi HZS turnirji za selekcije starejših malčkov (u-12). Na ledu sta bili obe naši ekipi.

Ekipa 1 je v Tivoliju gostila ekipi HDD Bled in HDK Maribor. Ekipo je vodil trener Andrej Hebar. Turnir ni bil tekmovalne narave in po pričakovanju naši mladi zmaji prevelikih problemov niso imeli. Naša ekipa na primer na turnirju ni prijela niti enega zadetka. Je pa bil turnir dobra možnost za nov trening in novo pripravo za prihajajoči polfinalni turnir HZS, ki bo potekal čez 3 tedne v Zagerbu.

Ekipa 2 pa je “odpotovala ” v Zalog. Tam se je pomerila z domačo ekipo ter ekipo iz Celja. Ekipo je vodil trener Rok Prusnik. Tudi v Zalogu so naši zmaji prikazali borbeno igro. Tekmovalno gledano so premagali Celje in bili konkurenčni ekipi Slavije. Posebej je bila zanimiva tekma s Celjem, kjer so naši fantje ulovili zaostanek in v zadnjih sekundah tekme dosegli zmagoviti zadetek. Pomembno pa je, da so igralci (povečini gre za letnike 2009 in 2010) prikazali borbeno igro, s katero so pokazali, da je bil napreden skozi celotno sezono dejanski in pristen.

Foto: Valentin Areh

Za ekipo 2 je turnirjev za nekaj časa konec. Ekipo 1 pa čaka 8. februarja vikend polfinalnega HZS turnirja v Zagrebu.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Fotografije s tekem ekipe 1 si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekem ekipe 2 si lahko ogledate na tej povezavi.

Pregled igralcev po ekipah si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top