skip to Main Content
Dečkom se nedeljska tekma ni posrečila

V nedeljo 30. oktobra je bila na vrsti nova tekma za naše dečke. V Tivoli je prispela vodilna ekipa Triglav. Naši dečki so na zadnjih treh tekmah prikazali dobro igro in upali smo, da se bodo tudi tokrat dobro uprli še neporaženi ekipi. Žal pa se ni izšlo tako kot smo želeli…

Bolj zbrano in zavteto so v tekmo vstopili gostje. Prvi zadetek je padel že v 3. minuti. Naši so nato poizkušali vzpostaviti ravnotežje. To jim je nekako že pričelo uspevati, ko so gostje dosegli še drugi zadetek. Tu se je tekma pričenjala lomiti, saj so že v naslednji minuti prejeli še en ponesrečen zadetek pri podaji/strelu z modre črte. Sledile so še kazenske minute, kjer so bili gostje ponovno uspešni in v 11. minuti tekme je bil rezultat že kar 4:0 za goste.

Pred nami je bila sicer še celotna tekma, vendar nič ni kazalo na to, da bi bila lahko naša ekipa danes v Tivoliju uspešna. Vseeno pa se je ekipa po visokem uvodnem vodstvu gostov malce pobrala. Po četrtem zadetku se je vzpostavilo ravnotežje in posebej v drugi tretjini so nato naši sčasoma celo pridobivali pobudo. A plošček ni želel iti v mrežo in koncentracija naših je proti koncu druge tretjine ponovno upadla. To so izkoristili gostje in zadeli še dvakrat. Sicer je vmes zadetek dosegel tudi Žiga Kuhar, a če ni bila že prej, je bila tekma z rezultatom 6:1 v korist gostov odločena tu.

V zadnji tretjini so se naši sicer ponovno poizkušali boriti, da bi si vsaj priigrali bolj spodoben rezultat. A ni šlo, proti koncu tretjine pa je sledilo še nekaj novih izključitev, kar so gostje učinkovito izkoristili za končnih 8:1.

Naše ekipa na lestvici še vedno ostaja v zgornji polovici. Bo pa očitno letošnje prvenstvo dečkov zelo zanimivo in izenačeno, saj ima kar 5 ekip na sredini lestvice 9 točk. Nova tekma naša čaka naslednji teden na Bledu (proti ekipi HDD Bled).

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme is lahko ogledate na tej povezavi.

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Lestvico v tekmovanju dečkov lahko spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top