skip to Main Content
Dečkom na Bledu kljub borbeni igri ni uspelo iztržiti novih točk

16.10 se je igralo novo kolo Državnega prvenstva selekcij U-14. Ljubljančani so se odpravili na težko gostovanje na Bled k prvi ekipi Bleda (Bled v letošnji sezoni nastopa z dvema ekipama). Obe ekipi sta v letošnji sezoni zabeležila 4 zmage in 1 poraz.

Avtor: Amir Hatič

Avtor: Amir Hatič

Pričakovali smo težek dvoboj in res je bilo tako. Blejčani so začeli bolje in s postopnim obleganjem Ljubljanskih vrat prišli celo do vodstva 6:0. V tem trenutku je trener domačih tudi zamenjal vratarja. Vendar se zeleni niso predali. Najprej so uspeli znižali rezultat na 6:3. Blejčani so proti koncu druge tretjine pobegnili na 7:3, a so gostje še pred koncem znižali na 7:4.

Takoj v začetku zadnje tretjine je bil rezultat že 7:5. A domači so zopet pobegnili na 9:5. Borbenost zmajev je zopet prišla do izraza in ko je že kazalo, da bodo domači tekm v miru pripeljali do konca, je Olimpija je rezultat znižala na 9:8. Ampak za kaj več je zmajem zmanjkalo časa in energije.

Čestitke zelenim za srčno borbo.

V naslednjem kolu bo Olimpija doma gostila ekipo Crvene zvezde, kjer bo trener Igor Beribak lahko ponovno računal na novo zmago.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Stanje na lestivici si lahko ogledate na tej povezavi.

Podrobnejše podatke o tekmi si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top