skip to Main Content
Dečki v Kranju prikazali odlično igro

Danes 30.10 je HK Olimpija v okviru Državnega prvenstva selekcije U-14 odigrala tekmo v Kranju.

Pomerili so se s sovrstniki iz HK Triglava. Glede na igre, ki jih Dečki iz Olimpije kažejo na zadnjih tekmah, ter glede na razpored na lestvici je lahko trener zelenih Igor Beribak pričakoval novo odlično predstavo zmajev in res je bilo tako.

Prva tretjina je bila sicer dokaj izenačena. Zeleni so povedli, gostje pa kmalu izenačili. Fantje iz Olimpije niso popuščali in sredi tretjine je bil rezultat 3:1 za goste. Vendar so domači do konca tretjine uspeli izid znižati na 3:2. Gol je bil dosežen celo v času, ko je Olimpija imela na ledu igralca več.

Avtor: Amir Hatič

Avtor: Amir Hatič

V drugi tretjini so Zmaji nadaljevali dobro igro in povedli s 4:2. Vendar se domači niso predajali in rezultat je bil kmalu znižan na 4:3. Od tu naprej pa je domačim zmanjkalo moči in odlična igra ter borba Zelenih je prišla do izraza. Na koncu druge tretjine je semafor kazal že zanesljivih 9:3 za Olimpijo.

V zadnji tretjini borbenost ni popuščala in tekma se je končala z zasluženo zmago Olimpije s končnim rezultatom 13:3. Fantje so na tekmi uživali, se borili in na sploh pokazali, da so ekipa, ki se zelo dobro ujame. Dokaz temu je tudi veliko veselje po koncu tekme, ki si ga lahko ogledate na spodnjem posnetku.

S to zmago Olimpija ohranja stik z vrhom lestvice. Na lestvici še vedno vodi ekipa HK MK Bled A, sledi Team Zagreb ter HD Mladi Jesenice. 4.mesto zasedajo Ljubljančani. Naslednja tekma čaka Ljubljančane 9.11, ko v Tivoli prihaja ekipa HDK Maribor.

Zapisal: Vladimir Ban

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top