skip to Main Content
Dečki v drugem krogu niso imeli težav

Nedelja 22. septembra je prinesla drugi krog državnega prvenstva dečkov.

V Tivoli so prispeli Jeseničani. V bistvu je bila tekma lep uvod v kasnejšo popoldansko tekmo AHL lige članov.

Gostje so se favoriziranim domačim igralcem v 1. tretjini zelo dobro upirali. Sicer so domačini že v 5. minuti povedli z 1:0, a gostje so le 15 sekund za tem izid izenačili.

Ne glede na tesen izid v prvi tretjini, pa je bilo kmalu jasno, da presenečenja v Tivoliju danes ne bo in da bo zmaga ostala doma. Nekaj časa v drugi tretjini je še trajalo, da so se domači prebudili, nato pa smo od 29. minute naprej videli serijo zadetkov. Domači so jih dosegli kar 4 in vodstvo 5:1 je bilo že kar visoko. Čisto v zadnjih sekundah druge tretjine je sicer Ljubljančanom malce padla koncentracija, kar so gostje izkoristili za hiter zadetek. 5:2 je bil končni rezultat drugega dela igre.

Podobna igra je sledila tudi v zadnjem delu. Zmaji so bili močnejši in sledili so novi zadetki. Res pa koncentracija Zmajev ni bila najboljša in do novih zadetkov so prihajali tudi gostje. A kakorkoli že, zmaga Olimpije v resnici ni bila nikoli ogrožena in tekma se je mirno pripeljala h koncu z rezultatom 8:4.

Na preostalih tekmah je Bled doma premagal Slavijo z 11:2, KAC je v Kranju slavil z 10:1, Celje pa je v zanimivi tekmi s 4:3 slavilo v Mariboru

Ekipo trenerja Igorja Beribaka v naslednjem krogu (v nedeljo 30.9) čaka gostovanje v Celju.

 

Fotografije s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko in ostale podrobnosti s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer pa lahko celotno dogajanje v selekciji dečkov v letošnji sezoni spremljate na tej povezavi.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top