skip to Main Content
Dečki (U-14) z novo zmago na poti proti vrhu

Danes 9.10 je ekipa Dečkov odigrala novo tekmo v državnem prvenstvu selekcije U-14. V goste je prišla ekipa iz Jesenic. Ekipa Jesenic je prišla v Ljubljano še neporažena.

Avtor: Amir Hatič

Avtor: Amir Hatič

Dvoboj se je prišel dokaj izenačeno. Zeleni so sicer večkrat streljali na gol kot gostje in domači so tudi kmalu povedli (Brodnik). Vendar so gostje na koncu prvega dela uspeli izenačiti.

V nadaljevanju so gostje nadaljevali z dobro igro in takoj v začetku druge tretjine celo povedli. Vendar so se domači zbrali in z učinkovito igro zaključili drugo tretjino z rezultatom 5:2.

V zadnjem delu so gostje še vedno prikazovali dokaj dobro igro. Razmerje v strelih je bilo v drugem in tretjem delu igre celo v manjšo korist gostov. Vendar so domači igrali čvrsto in učinkovito in nasprotniku niso pustili zadetka, sami pa so do konca tekme še dvakrat zadeli.

Avtor: Amir Hatič

Avtor: Amir Hatič

Ljubljančani so se tako še bolj približali samemu vrhu lestvice, ki ga kot edino moštvo brez poraza zasedajo Zagrebčani. Naslednji obračun Ljubljančane čaka v nedeljo 16.10 na Bledu pri ekipi, ki na lestvici “diha za ovratnik” zelenim. Napeto bo.

Zapisal: Vladimir Ban

 

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko in ostale podatke s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top