skip to Main Content
Dečki tudi po 3.krogu Državnega prvenstva ostajajo neporaženi

Nedelja 24.9 je prinesla nov krog Državnega prvenstva selekcij U-14.

Ekipa Dečkov se je pod vodstvom trenerja Igorja Beribaka odpravila v Celje. Celje v letošnji sezoni še ni zabeležil pozitivnega rezultata, a ne glede na to, so Zmaji v tekmo vstopili previdno.

Avtor: Amir Hatič

V prvi tretjini so imeli več od igre gostje in z dvema zadetkoma so igralci Olimpije po koncu tretjine vodili že z 2:0. Vendar se domači igralci niso predali. V drugi tretjini so bili bolj enakopraven nasprotnik in v 23.minuti je bil izid že znižan na 2:1. Sledila je dobra igra v kateri so imeli igralci Olimpije nekajkrat prednost igralca več, a tega niso izkoristili. So pa takšno prednost izkoristili proti koncu tretjine, ko so z igralcem več zadeli za 3:1.

Tekma je bila verjetno dokončno odločena v 50.minuti, ko so Zmaji vodili že s 4:1. Domači igralci so sicer še naprej prikazovali borbeno igro in v 56.minuti so uspeli izid znižati na 4:2. Vendar je bilo to premalo za preobrat in z zadetkom v zadnji minuti so Ljubljančani postavili končni izid 5:2.

Avtor: Amir Hatič

Z zmago so Zmaji ostali na vrhu razpredelnice, kjer so še brez poraza. Na preostalih tekmah je Maribor doma visoko z 8:1 premagal Crveno Zvezdo, igralci Bleda pa so v Kranju slabili po podaljšku (5:4), Jesenice pa so v Zalogu zmagale z rezultatom 3:1. Za preostalo tekmo, ki bi morala biti odigrana v Zagrebu med ekipama Team Zagreb in EC KAC podatka še ni.

Naslednja preizkušnja Dečke čaka v nedeljo 1.10, ko se odpravljajo na gostovanje na Jesenice.

 

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Dogajanje v Državnem prvenstvu selekcije U-14 lahko spremljate na tej povezavi.

 

Zapisal: Vladimir Ban

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top