skip to Main Content
Dečki so se vrnili v zmagovalni ritem

V petek 25.oktobra je bila odigrana prvenstvena tekma med ekipo Olimpije in ekipo EC KAC. Tekma je bila na sporedu v Tivoliju. Glede na pretekle izkušnje smo se tekme s KACem kar malce “bali”.  Tekme z avstrijci so bile vedno tesne in zanimive. Nenazadnje so tudi naši dečki malce padli iz zmagovalnega ritma, saj so na zadnji tekmi izgubili proti Mariboru s 6:1.

A tokrat je bilo vseeno drugače. Že v prvih minutah so naši igralci z dvema hitrima zadetkoma povedli. S hitrim vodstvom 2:0 se je nato pobuda ohranila tekom celotne prve tretjine, kjer pa novih zadetkov ni bilo. Šele v nadaljevanju so nato naši igralci vnovčili pobudo in premoč. Zadetki so se pričeli vrstiti. Že v drugi tretjini so naši igralci vodstvo povišali na 9:0 (razmerje v strelih je bilo 13:5 v korist naših igralcev), na koncu tekme pa je rezultat znašal kar 16:3 (razmerje strelov v zadnji tretjini je bilo 23:9 v korist naših igralcev – v celotni tekmi pa je bilo razmerje kar 49:21).

S to zmago so naši igralci ponovno prevzeli vodstvo na prvenstveni lestvici. Priložnosti za nove točke pa bodo na sporedu že v nedeljo, ko bo na vrsti gostovanje v Celju.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top