skip to Main Content
Dečki so doma zanesljivo premagali Beograjčane

V nedeljo so v Tivoli prispeli igralci iz Beograda in za naše dečke je bila na vrsti druga tekma letošnjega prvenstva. Po ne preveč posrečeni predstavi iz prve tekme, so tokrat naši upali in pričakovali boljšo tekmo. Tako je tudi bilo.

Gostje iz Beograda so se sicer dobršen del tekme dobro branili, tako da je bil rezultat kar nekaj časa razmeroma nizek. A že v prvi tretjini so naši povedli z dvema zadetkom. Zadela sta Mark Klešnik in Žiga Kuhar. Žiga je dodal še en zadetek v drugi tretjini, tako da so naši v zadnjo tretjino vstopili z vodstvom 3:0 (razmerje v strelih pa je bilo kar 23:9). So pa nato gostom moči končno pojenjale v zadnji tretjini in tudi naši strelci so imeli pri strelih malce več sreče (v prvih dveh tretjinah so namreč kar nekajkrat zadeli okvir vrat). Zadetki so se pričeli vrstiti in rezultat se je na koncu ustavil na 7:0. V zadnji tretjini so bili za naše uspešni dvakrat Jure Železen ter Joc Bukovec, še en zadetek pa je prispeval ponovno Žiga Kuhar.

Z dobro popotnico lahko tako naši počakajo na naslednjo, tretjo letošnjo tekmo. Naslednjo soboto v Tivoli prihaja ekipa HKMK Bled.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Video posnetek tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Nekaj fotografij s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top