skip to Main Content
Dečki ostajajo na vrhu prvenstvene lestvice

Nedelja 12.11 je prinesla nov krog v Državnem prvenstvu selekcij U-14.

Zmaji so se odpravili v Zalog. Ekipa Olimpije v letošnjem prvenstvu igra odlično in se trenutno nahaja na vrhu prvenstvene lestvice. Ekipa Slavije pa se trenutno nahaja v spodnji polovici lestvice, a Zmaje je vseeno čakala težka tekma.

Avtor: Amir Hatič

Igralci Olimpije, so pod vodstvom trenerja Igorja Beribaka, zato odločno krenili v tekmo. Že takoj v prvi tretjini so si priborili prednost s 3:1, ki se je nato izkazala za zadostno do konca srečanja. V drugi tretjini zadetkov nismo videli. So, pa novi zadetki prišli na vrsto v zadnji tretjini. Gostje so zadeli dvakrat, domači pa enkrat in tekma se je končala s končnim rezultatom 5:2 v korist igralcev Olimpije.

Avtor: Amir Hatič

Na ostalih tekmah so vodilne ekipe prav tako zabeležile zmago. Ekipa Team Zagreb je kar z 8:0 doma premagala ekipo Crvene Zvezde, ekipa Jesenic pa je z 9:5 premagala Triglav. Tekmi med ostalimi ekipami (Celje – KAC ter Maribor – Bled) bodo odigrane šele med prihajajočim tednom.

Na vrhu torej ostajajo vodilne tri ekipe. Olimpija in Team Zagreb imata po 24 točk (vendar imajo Zagrebčani eno tekmo več odigrano), sledi pa ekipa Jesenic s 17 točkami

Prvenstvo Dečki nadaljujejo naslednjo nedeljo (19.11), ko v Tivoli prihaja ekipa Jesenic, tako da nas čaka pravi mali prvenstveni derbi.

 

 

 

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Seznam nastopajočih igralcev si lahko ogledate na tej povezavi.

Dogajanje v Državnem prvenstvu selekcije U-14 lahko spremljate na tej povezavi.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top