skip to Main Content
Dečki doma niso dopustili presenečenja

V nedeljo 19. septembra se je nadaljeval začetni vikend ligaških tekmovanj najmlajših selekcij. Na vrsti je bila selekcija dečkov (U-15), v goste pa so prišli igralci iz Celja.

Sicer se v ekipi Celja nahaja tudi nekaj mlajših igralcev Olimpije z dvojno licenco, tako da je bila tekma zanimiva tudi po tej plati.

Naši mladi zmaji so pričeli odločno. Že v prvi minuti je za 1:0 zadel Tom Smolnikar. Isti igralec pa je kmalu zadel še drugič in s hitrim vodstvo 2:0 se je zdelo, da bo tekma šla v smer, ki so si jo želeli naši. A v tej točki se gostje še niso predali. Igro so uspešno umirili, nato pa so v 8. minuti zadeli za znižanje na 2:1. Naša ekipa je bile še vedno boljša v polju, a izid je bil tesen in tak je ostal kar nekaj časa. A čisto do konca tretjine izid vseeno ni ostal nedotaknjen. V zadnji minuti tretjine je zadel Svit Ravnik in naši so vseeno odšli na prvi odmor z malce višjo prednostjo.

A v drugi tretjini so nato stvari hitro postale jasne. Že takoj v prvi minuti nadaljevanja je ponovno zadel Tom Smolnikar in tekma je bila na nek način že odločena. Prednost naših se je postopoma višala. Konec druge tretjine se je končal z rezultatom 8:1 za naše, tekma pa se je končala z rezultatom 12:3.

Na preostalih tekmah so Jeseničani s 7:3 premagali Slavijo, Triglav je bil s 5:4 boljši od ekipe KAC, HKMK Bled je z 10:1 premagal HDD Bled, EC VSV pa je z 9:3 premagal Maribor.

Veliko počitka pa naši mladi zmaji ne bodo imeli. Prvenstvo se nadaljuje že v četrtek. Naši fantje potujejo na Jesenice.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Sicer lahko celotno dogajanje v kategoriji dečkov spremljate na tej povezavi.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top