skip to Main Content
Članska ekipa je začela s pripravami na novo sezono

Danes se je v Hali Tivoli zbrala članska ekipa in začela s pripravami na novo sezono. Po uvodnem sestanku in testiranjih so fantje že opravili tudi prvi trening na ledu.

”Vemo, kaj nas čaka. Vsak avgust je težak in tempo je kar hud, a od septembra dalje se nam to obrestuje in gre v naš prid. Ne obremenjujemo se s tekmeci, pripravljali se bomo v skladu z idejami trenerskega štaba. V sezono gremo pozitivno, seveda si želimo ponoviti lanskega dobrega začetka v ligi ICE. Tekmovanje v Champions Hockey League je za nas nekaj novega, temu primerno se bomo pripravljali, a delavnost se nam lahko le obrestuje. V novi sezoni si z ekipo želimo čim bolj polne dvorane, ne le v CHL ampak tudi v ligi ICE,” je po treningu medijem povedal kapetan Žiga Pance.

Trener Mitja Šivic je bil s prvim treningom zelo zadovoljen. ”Danes smo se zbrali, fantje so dobili načrt dela, seznanili smo jih, kaj jih čaka. Opravili smo prvi test, ki je bil veliko boljši kot lani. S prvim dnevom na ledu, čeprav ta zaradi visokih temperatur še ni dovolj stisnjen, sem zelo zadovoljen. Koncentracija, drsanje – vse, kar smo danes iskali, smo imeli v dvorani. Lahko gledamo le pozitivno. V nadaljevanju tedna bomo opravili še dodatna testiranja. Ta teden bomo trenirali do četrtka, imeli v petek team-building, konec tedna pa imamo prost.”

Ekipa HK SŽ Olimpija

Vratarji: Žan Us, Anthony Morrone, Luka Kolin (poškodovan, menja ga Lan Kavčič);

Branilci: Aljoša Crnovič, Mark Čepon, Kristjan Čepon, Tian Hebar, Joona Erving, Tine Klofutar, Aleksandar Magovac, Carl Neill, Urban Podrekar, Nejc Stojan;

Napadalci: Miha Beričič, Tadej Čimžar, Chris Dodero*, Joseph Garreffa, Luka Kalan, Rok Kapel, Gregor Koblar, Žiga Mehle, Žiga Pance, Nik Simšič, Jaka Sodja, Jaka Šturm, Marc-Olivier Vallerand, Miha Zajc, Gregor Žeželj.

*Chris Dodero se bo zaradi študijskih obveznosti ekipi pridružil 3. avgusta.

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top