skip to Main Content
Članice še 9. zmagale

V soboto 10.marca so članice še 9. v letošnji sezoni stopile na led in zabeležile so še 9. zmago.

Igralke so se odpravile v Kranj.

Avtor: FB profil Risinje

Tekma je bila praktično odločena že v prvi tretjini. V 3.minuti je sledila prva izključitev na strani domačink, kar so minuto kasneje Ljubljančanke izkoristile in Nina Maver je po podaji Pie Pren zadela za 1:0. To pa je bil le začetek zadetkov v domači mreži. V 7.minuti je na 2:0, po podaji Pie Pren, povišala Maja Biščak. V 10.minuti je nato za nov zadetek ponovno podala Pia Pren. Na 3:0 je povišala Eva Dukarič. V 14.minuti pa je Pia Pren dosegla še svoj prvi zadetek na tekmi in po podaji Patricije Usnik povišala na 4:0.

Visoka prednost je prinesla mirno nadaljevanje v drugi tretjini. Ljubljančanke so se sicer morale ubraniti dveh izključitev, a novih zadetkov v tem delu igre nismo videli.

Ponovno so se mreže zatresle šele v zadnji tretjini. Najprej je v 46.minuti sledila menjava v Ljubljanskih vratih. Pio Dukarič je zamenjala Tjaša Intihar. Takoj za tem pa smo v eni minuti lahko videli dva nova zadetka Ljubljančank. Na 5:0 je, po podaji Patricije Usnik in Eve Dukarič povišala Pia Pren, na 6:0 pa je, po podaji Urše Pazlar in Maje Bizjak, povišala Tamara Breznik. Do konca tekme so nato domače igralke le izkoristile še eno priložnost v igri z igralko več in tekma se je končala z rezultatom 6:1.

Do konca prvenstva sledi še tekma v Celju med Triglavom in Celjankami, nato pa bomo videli še zadnjo tekmo med Olimpijo in Celjem, kjer bodo Ljubljančanke tudi dobile zaslužen pokal za osvojitev državnih prvakinj.

 

Zapisal: Vladimir Ban

 

Statistiko s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo s tekme si lahko ogledate na tej povezavi.

Razplet državnega prvenstva lahko spremljate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top