skip to Main Content
Božični dan delaven za igralce Olimpije v dresih Bleda

Ponedeljek 26.12 je prinesel tudi zaostalo tekmo igralcev HDD Bleda. Tekma je bila odigrana na Bledu, kjer je v goste prišla odlična ekipa Team Zagreb.

Prva tekma v Zagrebu se je končala z rezultatom 13:0, kar za mlade igralce Bleda, ki si izkujšenj šele nabirajo proti ekipi Zagreba, ki trenutno zaseda 2.mesto na lestvici, niti ni slab rezultat.

Avtor: Matjaž Kukovič

Igralci Olimpije, ki so zaigrali na današnji tekmi so:
  1. Resnik Anže
  2. Jenko Val
  3. Masle Črt
  4. Leusenko Nikita
  5. Kukovič Lovro
Končni rezultat tekme je bil 2:23 za goste iz Zagreba, vendar je potrebno pri tem poudariti, da so Blejski hokejisti nastopili močno okrnjeni (zgolj 13 igralcev). Srčno so se borili predvsem v 2.tretjini, ki se je končala z rezultatom 2:3 (večino akcij in oba zadetka sta bila delo Ljubljanskih igralcev v dresih Bleda).

Avtor: Matjaž Kukovič

Igralci so ponovno pokazali, da se znajo boriti in da jim za rezultat ni vseeno. Žal je nihanj v igri še bistveno preveč in če pri tem vzamemo v obzir bistveno krajšo rezervno klop ter slabšo telesno pripravljenost (večina igralcev je vseeno letnik 2006) je to razumljivo. A pomembno bi bilo, da se vodstvo kluba usmeri predvsem k pristopu k igri in zbranosti v tistih delih igre, ko ekipa ne igra najbolje. Prevelika nihanja namreč preveč pokvarijo rezultat in končni vtis na vsaki posamezni tekmi, kar ni v redu.

Avtor: Matjaž Kukovič

Zapisal: Vladimir Ban (ob pomoči Matjaža Kukoviča)
Mogoče vas zanima tudi
Back To Top