skip to Main Content
Beograjčani s tesno zmago zapuščajo Tivoli U-18

Danes 2.10 je v Tivoliju potekala nova tekma državnega prvenstva U-18.

V goste je prišla ekipa Crvene Zvezde. Želje in upi zmajev so bili veliki, a trenerju Ildarju Rahmatulinu so že pred tekmo skrbi povzročale poškodbe in bolezni posameznih igralcev, hkrati pa kar nekaj vidnih igralcev generacije U-18 gostuje z ekipo U-20 na Madžarskem v tekmovanju EBYSL. Zmaji so tako nastopili zgolj s 3 napadalnima trojkama in dvema branilskima paroma.

Zmaji so vseeno bili odločeni, da naredijo vse, kar je v njihovi moči, da točke ostanejo doma.

V prvi tretjini smo videli borbeno igro, a zmajem je zmanjkalo na učinkovitosti in tretjina se je zaključila z vodstvom gostov 1:3. Za Zmaje je zadel Lavriša po podaji Stražišarja.

V drugi tretjini smo videli bolj izdenačeno igro. Z izenačenim rezultatom se je tretjina tudi končala (1:1), vendar je skupni izzid še vedno prinašal prednost gostov (2:4). V tem delu igre je za domače zadel Vuk (podajalec Žeželj).

Napadi v zadnji tretjini so se nadaljevali, vendar so na koncu Ljubljančane vseeno pokopale lastne napake (2 prejeta gola na tekmi sta bila ob izključitvi Ljubljančanov, en pa celo v času, ko so Ljubljančani imeli igralca več na ledu). Zmaji so sicer dobili zadnjo tretjino z 2:1, vendar so na koncu slavili gostja s 4:5. V zadnjem delu sta za zmaje zadela Sojer (podaja: Žeželj), ter Ilič (podaja: Lavriša).

Naslednji vikend zmaje čaka nov obračun v Tivoliju. V goste prihajajo mladi Jeseničani.

 

Zapis: Vladimir Ban, Fotografije: Mitja Pipan

 

Stanje na lestvici si lahko ogledate na tej povezavi.

Fotogalerijo si lahko ogledate na tej povezavi.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top