skip to Main Content
Anže Ropret je novi trener mlajših selekcij

Napadalec Anže Ropret se poslavlja od profesionalnega igranja hokeja, a ostaja v HK SŽ Olimpija kot del trenerske ekipe mlajših selekcij.

Anže Ropret se je odločil, da bo zaključil svojo igralsko kariero in ker v klubu cenimo njegov pečat, ki ga je pustil v ekipi, in njegovo hokejsko znanje, smo ga povabili k sodelovanju pri mlajših selekcijah. Izziv je sprejel, kar nas zelo veseli. V prihodnji sezoni se bo tako pridružil naši trenerski ekipi in treniral selekciji U13 in U15 v paru z izkušenim Igorjem Beribakom. Verjamem, da bosta odlična naveza in skupaj še dodatno nadgradila naše delo s hokejskim podmladkom,” je povedal Anže Ulčar, direktor HK SŽ Olimpija.

Zaradi poškodbe rame sem se odločil zaključiti profesionalno igralsko kariero. Ko so mi v klubu ponudili mesto trenerja mlajših selekcij, sem izziv z veseljem sprejel. Tudi po koncu aktivne športne poti sem si želel ostati v hokeju. Ker so bili tudi moji prvi hokejski koraki v tem klubu, se veselim, da bom svoje znanje in izkušnje lahko delil z mladimi Olimpijinimi hokejisti,” pravi Anže Ropret.

Anže Ropret je večino svoje hokejske kariere preživel v zeleno-belem dresu. V ligi ICEHL (EBEL) je odigral 385 tekem in dosegel 105 točk. V Alpski hokejski ligi pa je v dresu našega kluba igral dve sezoni, odigral 85 tekem, dosegel 94 točk in z nami v sezoni 2020/21 dvignil pokal prvaka lige.

Anže, hvala za tvoje predstave v zelenem dresu in se veselimo novega začetka z novo sezono!

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top