skip to Main Content
Alpska hokejska liga predčasno zaključena

Vodstvo Alpske hokejske lige se je zaradi ukrepov ob izbruhu koronavirusa odločilo predčasno zaključiti s tekmovanjem v ligi. Odločitvi je botrovala skrb z zdravje ljudi in spoštovanje ukrepov vlad Italije, Avstrije in Slovenije. Prvaka v tej sezoni tako ne bo.

Pretekli petek je sicer vodstvo lige začasno zamrznilo četrtfinalne obračune, danes pa je liga dokončno predčasno zaključila sezono.

Seveda nam je žal, da se je liga predčasno končala, to je slab dan za hokej. A zdravje naših obiskovalcev, navijačev, igralcev in vseh, ki skrbijo za nemoteno izvedbo tekem, je na prvem mestu. Zato spoštujemo in sprejemamo odločitev vodstva Alpske hokejske lige,” pravi Miha Butara, predsednik HK SŽ Olimpija.

Športni direktor Tomaž Vnuk: ”Škoda, da se liga predčasno končuje. Vsi, ki smo vpleteni v hokej, smo se veselili končnice, ki je nagrada za celoletno delo vseh – igralcev, trenerjev, podporne službe – in seveda v veselje gledalcev, za katere igramo hokej. A situacija je pač takšna in odločitev sprejemam z razumevanje, zdravje je vsekakor prioriteta.”

Hvala vsem obiskovalcev in navijačem v letošnji sezoni Alpske hokejske lige. O usodi državnega prvenstva vas obvestimo takoj, ko bo znano, predvidoma v četrtek.

 

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top