skip to Main Content
Aleš Mušič se poslavlja od HK SŽ Olimpija

Aleš Mušič, dolgoletni igralec in kapetan Olimpije, dvakratni olimpijec ter udeleženec več svetovnih prvenstev, se po štirih sezonah v dresu HK SŽ Olimpija poslavlja od našega kluba.

Miha Butara, predsednik HK SŽ Olimpija: ”Alešu se iskreno zahvaljujemo za vse štiri sezone v našem mladem klubu. Njegovo hokejsko znanje in izkušnje so bile neprecenljive, tako na ledu kot izven ledu. Verjamemo, da bomo tudi v prihodnje ostali povezani.”

Mitja Šivic, trener: »Aleš Mušič je nesporna ikona in živa legenda ljubljanskega hokeja, tega mu nihče ne more vzeti. Naša usmeritev je, da ponudimo možnost mladim igralcem, ki čakajo v ’petem napadu’ in so prihodnost naše ekipe v tej zahtevni ligi. Z njimi moramo delati dobro in jim omogočiti možnost igranja že v prihodnji sezoni, sicer bomo težko na dolgi rok uspešni v ligi, v kateri igramo. Alešu se iz srca zahvaljujem za zadnjo sezono, ko sem kot trener vodil ekipo. Ekipi je res ogromno doprinesel. Zahvaljujem se mu tudi za vsa leta preživeta v Ljubljani. Veliko je dal Olimpiji in verjamem, da tudi Olimpija njemu. Prepričan sem, da Aleš in Olimpija še nista rekla zadnje besede. Aleš, hvala za vse, kar si dal ljubljanskemu hokeju.”

Aleš Mušič je v našem klubu preživel zadnje štiri sezone. Skupaj smo dvakrat osvojili naslov prvaka Alpske hokejske lige, dvakrat naslov državnega prvaka in trikrat naslov pokalnega prvaka. Z nami je igral tudi našo prvo sezono v ligi ICE, v kateri smo se uvrstili v končnico.

Aleš, hvala za vse!

Mogoče vas zanima tudi
Back To Top