Fan shop

hk-olimpija-banner-1200x160-01

 

Navijaški artikli so na voljo v uradni spletni trgovini

Vabljeni k ogledu in nakupu.

Za člane in igralce HK Olimpija je na voljo promocijski kupon za 10% popust ob nakupu. Kupon se glasi “HKOLIMPIJA10” in ga lahko vpišete v košarici ob izvedbi nakupa..

Naročila in plačila artiklov so možna izključno preko spletne trgovine. Na voljo je plačilo preko TRR, Paypal sistema ali pa s kreditno kartico Visa in Mastercard. V primeru plačila s kartico Diners, je za naročila nad 11 € možno tudi obročno odplačilo. Na voljo je tudi plačilo ob prevzemu pošiljke, ampak ta način ne velja za pošiljke, ki bodo dostavljene v pisarno HK Olimpija, saj v pisarni ne poslujemo z gotovino (hvala za razumevanje in upoštevanje tega pravila).

Uradna spletna trgovina HK Olimpija je organizirana znotraj spletne trgovine Stadionshop, ki trži tudi artikle blagovnih znamk tudi nekaterih ostalih slovenskih in tujih klubov. Naročilo artiklov HK Olimpija lahko tako kombinirate tudi z naročili artiklov ostalih klubov in v tem primeru vsa navedena navodila še vedno veljajo.

Za člane in igralce omogočamo prevzem naročil v pisarni kluba, kjer je potrebno upoštevati naslednje:

  • ob naročilu na spletni trgovini se v tem primeru izbere opcija “Osebni prevzem na sedežu podjetja v Celju”, hkrati pa se v komentar zapiše “prevzem na sedežu kluba”
  • v primeru prevzema naročil v pisarni kluba, je na voljo zgolj opcija plačila preko spletne trgovine. Plačilo artiklov v pisarni kluba ni možno.